Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kincsvadászatban mielőtt Rikki  lemerül, és sellővé változik, össze van gumizva a haja. Mikor Zane megmenti, és már kint fekszik a Meyko szigeten, már ki van bontva.

 

fura, mikor Emma és Byron csókolóztak a telihold idején akkor Emm nem emlékezett rá, de Rikki se amikor Zanenel csókolózott! Cleo viszint emlékezet, hogy megcsókólta Lewist!!

amikor meglátja emma a holdat megőrűl, pedig vízhez sem ér, ám amikor Rikki és Cleo meglátja a holdat akkor nem történik semmi velük, max bámulták a holdat!!

de mikor Rikki kerül a hold hatása alá akk is ez van, csak akkor Emma és Cleo bámul!

Csak akkor őrűlnek meg ha a tükörképét látják a holdnak, ám a 2 széria elején belenéznek a holdba és megőrűlnek!!


Zane a 13.részben süllyed el.Ott már ismeri Miss Chattam-et,tudja róla,hogy ki ő.Azt nem tudom pontosan,hogy melyik az a rész,amikor Rikki és Zane a parton sétál,és Zane arra próbálja rávenni a lányt,hogy járjanak.Amikor sétálnak,észreveszi Rikki,hogy ott áll Miss Chattam,és őket figyelik.Zane meg olyanokat kérdezget,hogy kicsoda az a nő,meg hogy jó szándékú e,miközben ez a rész a 13.után van!Zane meg előtte régről ismeri Miss Chattam-et!

 Ha telihold van,és a lányok "megőrülnek"másnap nem emlékszenek,hogy mit csináltak.nem tudják,hogy hol voltak,és hogy mit csináltak.Amikor a második szériában elmennek kempingezni a Meyko szigetre,és ugye mind a hárman a telihold hatása alá kerülnek,elmennek a barlanghoz.Scharlotte épp bent van a barlangban,és ugye majdnem hozzá ér a vízhez,de Emma megfagyasztja.Másnap,amikor a kávézóban beszélgetnek,azon aggódnak,hogy mi van,ha Scharlotte hozzá ért a vízhez,miközbe erre nem emlékezhetnek!!

Meg azt is kétlem,hogy Lewis megcsinálná azt,hogy a kávézóban változtatná át Scharlotte-tot!ez nem biztos,csak az én véleményem!

 Az első szériának az utolsó részében van az,amikor lebuknak a lányok Dr.Demmen előtt.Van az a férfi,aki segít a tengerbiológusnak,az,aki amikor búvárkodnak,és a nő észreveszi a pikkelyt,ott van vele,az a férfi.Amikor "harcolnak"a lányok a tengerbiológussal,meg azokkal az emberekkel,Emma megfagyasztja a férfit.Ezután,semmi utalás nem volt arra a férfira!

Ez természetesen,lehet,hogy hülyeség,csak leírtam.

 Amikor a negyedik részben Rikki beszélget Zane-nel,és Nate lefröcsköli őket,számoltam,és azt hiszem,hogy 25 másodperc telt el!Rikkinek már rég át kellett volna változnia.

Néha,meg mintha túl hamar változnának át...pl az első szériában,amikor Rikki meg Emma Zane-éknél vannak,és Zane apja a Meyko sziget beépítéséről beszél.Amikor Rikki vissza megy,kb.5 másodperc alatt változik át...

 


Az előzőhöz visszatérve: ha sellőként történik velük valami, pl. Emma vörösre festi a haját(ld. 1. széria: Red herring), amikor visszaváltozott újra szőke lett. És amikor fürdenek, emberként újra koszosak lesznek?És hogy van ez Rikki sebével, amit a Kincsvadászatban szerzett SELLŐKÉNT? Mért nem tűnt el, amikor megszáradt? 

 

 


Az első széria első részében, miután elmentek a barlangból másnap Rikki már sétált a városban, Emma pedig lement úszni. De előtte nem mostak fogat vagy ilyesmi? Szóval arra akarok kilyukadni: mikor én a városba készülök sétálni, vagy csak úszni indulok REGGEL, felkelés után szoktam fogat mosni. Akkor mért nem változtak át fogmosás közben? Vagy nem mostak fogat?

Az első széria első részben a Meyko szigeten azért mennek fel a hegy tetejére, hogy legyen térerő.De amikor kiúsznak a barlangból, mért nem megy tönkre Emma telefonja?Amikor Cleo rögtönöz egy beszédet a Moonspell c. részben, mondja, hogy laktózérzékeny. Ahhoz képest Cleot elég sokszor

láthatjuk a soriban tejes italokat inni és tejes ételeket enni.


 

Víz + 10 másodperc= ember?!

Az első évadban van egy olyan rész, hogy Emma Byron edzője lesz. Egy alkalommal azonban összevesznek és Emma felrohan a szobájába sírni. De a könnytől mégsem változott sellővé, pedig azt is víz alkotja!

 

Telihold és mégis mindenre emlékeztek

A második évad 13. részében a lányok a hold hatása alá estek, de másnap mégis mindenre tisztán emlékeztek. Vajon ez, hogy lehet? Igen, ez is egy baki...

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.